Deco Tiemke

Decoratie voor al uw feesten!

Versiering kerk

Geheel in stijl van jullie bruiloft kunnen wij ook passende bloemstukken verzorgen voor op jullie trouwlocatie.
U kunt er voor kiezen om de bloemstukken zelf mee te nemen naar de trouwlocatie en ze te plaatsen. Hierin kunnen wij u adviseren, zodat alles naar wens kan worden geplaatst. Eventueel overleg met de ceremoniemeester behoort daarbij tot de mogelijkheden, zodat u uzelf daarover niet druk hoeft te maken. Bij decoraties van geringe hoeveelheid en grootte is dit een prima optie.
 
Door ons laten plaatsen van decoraties
Afhankelijk van de hoeveelheid en de grootte van de bloemstukken of opmaak daarvan, kunnen wij de decoraties gratis bezorgen en plaatsen op de trouwlocatie. Bij grotere bruiloften waarbij bijvoorbeeld meerdere bloemstukken op een sokkel of hoge zuil zijn besteld, is het vervoer en plaatsen daarvan gemakkelijker door ons te verzorgen. Ook het ophangen van bloemen decoraties aan bijvoorbeeld de stoelen of balkon van een kerk kunnen daarvan een onderdeel zijn. De kosten voor het door ons plaatsen van grote meer complexe decoraties is afhankelijk het type bloemwerk, de afstand tot de trouwlocatie en de tijd die wij bezig zijn om het voor jullie aankomst helemaal in orde te maken. Wij zullen voor deze werkzaamheden slechts een gering bedrag rekenen.

Openingsuren

Ma-Vrij Na afspraak
Za-Zon Na afspraak

Over Deco Tiemke

Deco Tiemke is ontstaan in 2007. Grietje Achten, leerkracht tuinbouw aan VTS3, heeft van haar hobby haar bijberoep gemaakt...
Lees meer...